* Gepocheerde kabeljauw

Geplaatst op maandag 28 maart 2011 @ 13:04 , 380 keer bekeken

Recept.jpg

Ingrediënten:
2 kabeljauwfilets
1 winterpeen
1 rode ui
2 teentjes knoflook
visbouillon
peterselie
aardappelpuree
roomboter
grove mosterd
peper en zout
peterselie

Bereidingswijze:
Smelt de roomboter in de pan. Snij de rode ui in grove stukken, en snijdt de winterpeen in blokjes. Kneus de knoflook.Doe de knoflook, peen en de winterwortel in de pan. Even lekker aanzetten op een redelijk hoog vuur. Doe visbouillion in de pan totdat het peen-ui mengsel net onderstaat. Wrijf de vis in met grove mosterd, zout en peper aan een kant. Leg de vissen op de ingewreven kant boven op de peen-ui en zet het vuur wat zachter. Pocheer de vis gaar.Leg aardappelpuree op een bord en leg de vis er naast. Als het peen-ui mengsel nog te vochtig is kan je dat eventueel wat verder inkoken.
Serveer het mengesel over de vis en de puree. Strooi er wat versgeknipte peterselie over.


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan: